Home
Videos like this “Ben & Hannah Cramer”
Ben Cramer - Winter.
 
03:30
Winter In Amsterdam - Copyright beelden Peter Eijking Met beelden van een winters Amsterdam, januari 2010
Views: 21159 taxi1108
Zoals Ik Alleen Van Jou Hou - Ben Cramer en Mieke
 
04:00
Zoals Ik Alleen Van Jou Hou - Ben Cramer en Mieke Bekijk en Luister meer ► https://goo.gl/TTE4Mv Abonneer U nu ► https://goo.gl/E6P76G Dank jullie wel voor alle steun, het leuk vinden van de video en het achterlaten van een berichtje wordt altijd gewaardeerd! Hollandse Hit Box De Nederlandstalige hits van vroeger vind je hier op dit YouTube Kanaal!
Views: 2639 Hollandse Hit Box
Ben Zucker - Die Welt wartet auf dich (Official Audio)
 
03:31
Ben Zucker - Die Welt wartet auf dich, aus dem Album "Na und!?" Unterstützt den Künstler und kauft die Single auf den legalen Weg Amazon: Single: http://amzn.to/2o0mVgM MP3 Album: http://amzn.to/2xqNwXO CD Album: http://amzn.to/2zSeSYD ★ANDR3AS Merch / Fanshop https://www.seedshirt.de/andr3as SPENDENKONTO!! https://paypal.me/pools/c/80ioZoZQrq Amazon Produkte: Amazon Prime: http://www.amazon.co.uk/tryprimefree?tag=andi67-21 Amazon Musik Unlimitiert: https://www.amazon.co.uk/gp/dmusic/promotions/AmazonMusicUnlimited?tag=andi67-21 Mein PC Setup: GeForce GTX1070 http://amzn.to/2wrTGq9* Intel Core i7-6700K http://amzn.to/2wr0Meo* MSI Z270 http://amzn.to/2yB4ouZ* HyperX FURY http://amzn.to/2hHpmoL* be quiet Netzteil http://amzn.to/2hFZwl6* Lüfter dark rock pro 3 http://amzn.to/2hEUMME* SSD 500GB http://amzn.to/2fCncCR* HDD 3TB http://amzn.to/2xHc9Tl* Laufwerk CD http://amzn.to/2fBy2ca* BitFenix Alchemy 2.0 http://amzn.to/2hF0dv3* 2x Monitor http://amzn.to/2fBVExl* Trust 2.1 Boxen http://amzn.to/2yhezsr* Tastertur G105 http://amzn.to/2yBcDav* Maus http://amzn.to/2yCiFYp* Mauspad http://amzn.to/2Dxb8Rz* Mit * Markierte Links sind Affiliate Links. Das Produkt kostet euch keinen Cent mehr aber ihr unterstützt mich mit einem Kauf passiv. Disclaimer: We do not own all the material we're posting on this channel. If you are a copyright owner and want your work to be removed from our channel PLEASE contact us via email or leave us a personal message here and we will remove your material right away. Thanks ;)
Views: 73960 Andr3as Kopf
LET ME TRY AGAIN - BEN CRAMER - OFFICIAL VIDEOCLIP 2013
 
03:33
Videoclip van Ben Cramer met de song "Let me try again" van Frank Sinatra. Deze track één van de nummers van het nieuwe album van Ben Cramer "That's life" waarop nog 18 geweldige nummers staan van Frank Sinatra en andere crooners. Het album is te vinden op Spotify en iTunes. De clip is geproduceerd door Geerling Evenementen & Artiesten / Geerling Media Producties. Het album is tevens geheel geproduceerd door www.geerling-media.nl . https://itunes.apple.com/nl/album/thats-life/id635336646 Script, camera, regie en montage : Nick Geerling en Patricia Geerling van Duin. Met dank aan Hotel Schaepkens van St Fijt te Valkenburg voor het ter beschikking stellen van de locatie.
Views: 5953 artiestensite
Ben Cramer - Barbara
 
03:09
Een oud nederlands liedje van Ben Cramer. Enjoy
Views: 6998 Jordy Paternotte
Ben Cramer - Slavin Van De Nacht
 
03:41
Ben Cramer - Slavin Van De Nacht
Views: 3366 top401972
Ben Kramer - Sven  (officiele Video)   BEN CRAMER ODE AAN SVEN KRAMER ACHTER DE HORIZON
 
04:19
Ode aan Sven Kramer "Sven" heet de ode die Ben Cramer heeft ingezongen voor de grootste Nederlandse schaatser van dit moment. De veelbesproken en gevierde medaillewinnaar houdt schaatsminnend Nederland aan de buis gekluisterd. Svens grootse prestaties in Vancouver inspireerden Ben, zelf een fanatiek schaatsfan, om een nummer op te dragen aan zijn naamgenoot. songtekst op een pad bevroren water in het noorden van het land gaat een jochie op z'n schaatsen met dromen in zijn hand met de jaren werden deze dromen waar want dat jochie werd de winnaar van het jaar Deze jongen dat is Kramer er was niemand zo bekwamer zoveel snelheid, zoveel passie, zoveel vuur Met bloed en zweet en tranen is hij een van de titanen die ons land verrast met vaart in elke duur voor al het goud dat hij voor Nederland ooit won achter de horizon In Berlijn en Salt lake City Calgary en Heerenveen worden steeds records gebroken door Neerlands nummer 1 maar op een plek hier ook weer mijlenver vandaan is er maar eentje echt de snelste op de baan. En jawel, dat is die Kramer er is niemand zo bekwamer zoveel snelheid, zoveel passie zoveel vuur Met bloed en zweet en tranen is hij èèn van de titanen die ons land verrast met vaart in elke duur voor al het goud dat hij voor Nederland ooit won Ik weet fouten worden soms gemaakt Maar niemand in het leven is volmaakt in de race was hij de snelste maar het noodlot trof zijn doel door een ongewilde richting viel heel Holland van zijn stoel... Maar onze held dat blijft die Kramer er is niemand zo humaner met genade, en vergeving zoveel vuur Met bloed en zweet en tranen is hij een van de titanen die ons land verrast met vaart in elke duur voor al het goud dat hij voor Nederland ooit won achter de horizon. Buiten ieders bereik..`t heeft mij geraakt Voor al het goud dat hij voor Nederland ooit wonAchter de Horizon Zang Ben Cramer Tekstschrijver Will Geerling Muziek Tom Bakker Videomontage Jeffrey Geerling
Views: 16168 artiestensite
Ben Cramer zingt Birds
 
03:14
Nederland jubelt om Anouk, maar precies veertig jaar geleden waren we in diepe rouw. Volksheld Ben Cramer deed toen voor ons land mee aan het songfestival, maar liet alleen een Francaise en een Joegoslaaf met een houten been achter zich. Nu is het tijd voor revanche! Ben Cramer laat zien dat ie met een echte killersong nog steeds een baas is....
Views: 20688 bnntoday
Ben Cramer - Agata
 
02:31
Deze video gaat over Ben Cramer - Agata
Views: 2391 roepoe ronnepon
Duo X In Gedachten Zie Ik 'T Kerkje Weer 1969
 
03:00
Duo X was een Nederlands zangduo dat bestond uit Pierre Kartner en Annie de Reuver.Onder namen als Pierre, Lord Wanhoop, The Headlines, The Lettersets, Het Rood-Wit-Blauw Trio, De Aardmannetjes, Los Vastos, Pierre en zijn Pietjes, Nol en Marie, De Uilen en Duo X (samen met Annie de Reuver) produceerde hij talloze platen voor het Dureco- en Elf Provinciën-label waarop hij vaak zelf de zang verzorgde. Ook probeerde hij artiesten als Willemien, Joke en Ben en De Kermisklanten aan een doorbraak te helpen. Het leverde enkele bescheiden succesjes op, maar de grote klapper maakte hij pas in 1970 toen de door hem ontdekte Corry en de Rekels wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijst stonden met zijn compositie Huilen is voor jou te laat.Na het succes van Huilen is voor jou te laat lijkt elke plaat waarmee Pierre zich als producer, tekstschrijver of componist bemoeit onvermijdelijk tot succes te leiden. In de loop van de jaren zeventig was hij de man achter onder meer Ben Cramer (De clown), Jacques Herb (Manuela) en Wilma (Zou het erg zijn lieve opa). Kartner schreef ook de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival van 1973, De oude muzikant, gezongen door Ben Cramer.Op 28 november 2009 maakte de TROS bekend dat hij de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2010 zal schrijven en componeren. Op 18 december 2009 maakte hij tijdens een persconferentie bekend dat het nummer Ik ben verliefd (Sha-la-lie) zou gaan heten.
Views: 56455 creepingyves
Ik ben Cramer Ben
 
03:44
Voor alle fans van Ben Cramer! Inclusief hemzelf!
Views: 7088 Coentakinte
Ben Cramer - Alles Is Anders
 
03:43
Ben Cramer - Alles Is Anders
Views: 10333 top40music
Erna Hemming & Ben Cramer - Amigos Para Siempre
 
04:20
Optreden @ Music For Millions 27 maart 2013
Views: 1356 Jozef Scuric
Ben Zucker  - Du bist alles für mich (Official Audio)
 
03:18
Ben Zucker - Du bist alles für mich, aus dem Album "Na und!?" Unterstützt den Künstler und kauft die Single auf den legalen Weg Amazon: Single: http://amzn.to/2nXjt6u MP3 Album: http://amzn.to/2xqNwXO CD Album: http://amzn.to/2zSeSYD ★ANDR3AS Merch / Fanshop https://www.seedshirt.de/andr3as SPENDENKONTO!! https://paypal.me/pools/c/80ioZoZQrq Amazon Produkte: Amazon Prime: http://www.amazon.co.uk/tryprimefree?tag=andi67-21 Amazon Musik Unlimitiert: https://www.amazon.co.uk/gp/dmusic/promotions/AmazonMusicUnlimited?tag=andi67-21 Mein PC Setup: GeForce GTX1070 http://amzn.to/2wrTGq9* Intel Core i7-6700K http://amzn.to/2wr0Meo* MSI Z270 http://amzn.to/2yB4ouZ* HyperX FURY http://amzn.to/2hHpmoL* be quiet Netzteil http://amzn.to/2hFZwl6* Lüfter dark rock pro 3 http://amzn.to/2hEUMME* SSD 500GB http://amzn.to/2fCncCR* HDD 3TB http://amzn.to/2xHc9Tl* Laufwerk CD http://amzn.to/2fBy2ca* BitFenix Alchemy 2.0 http://amzn.to/2hF0dv3* 2x Monitor http://amzn.to/2fBVExl* Trust 2.1 Boxen http://amzn.to/2yhezsr* Tastertur G105 http://amzn.to/2yBcDav* Maus http://amzn.to/2yCiFYp* Mauspad http://amzn.to/2Dxb8Rz* Mit * Markierte Links sind Affiliate Links. Das Produkt kostet euch keinen Cent mehr aber ihr unterstützt mich mit einem Kauf passiv. Disclaimer: We do not own all the material we're posting on this channel. If you are a copyright owner and want your work to be removed from our channel PLEASE contact us via email or leave us a personal message here and we will remove your material right away. Thanks ;)
Views: 139566 Andr3as Kopf
Amigos para siempre Waldin Roes en Ben Cramer
 
04:22
Ben Cramer en Waldin Roes duet
Views: 1157 artiestensite
PHANTOM OF THE OPERA BEN CRAMER
 
02:03
The Phantom door Ben Cramer
Views: 7954 artiestensite
De clown, (Ben Cramer), Cover gespeeld op keyboard
 
02:38
Het doel van deze video's is u te laten zien en horen hoe u nummers kunt spelen met deze begeleidingsautomaat. Met deze video's hebben we geen commerciele bedoelingen maar alleen om cursisten en alle andere geinteresseerden te laten horen hoe men relatief eenvoudig mooie nummers kan spelen. Voor vragen kunt u mailen naar infoderoos@gmail.com. Wij verkopen geen bladmuziek of andere zaken. For questions you can mail to infoderoos@gmail.com. Alle video's zijn gemaakt op een Yamaha Clavinova CVP 401. Wij gebruiken in onze muziekschool uitsluitend Yamaha instrumenten van het type Tyros en PSR. Ook geven wij les op CVP Clavinova's. Het leren omgaan en bedienen van begeleidingen is een vast onderdeel van de keyboardlessen. Ook de bezitters van een CVP leren met dit soort begeleidingen om te gaan. Belangrijk: Er is geen gebruik gemaakt van externe effecten of geluiden. M.a.w. er worden alleen originele ritme's en geluiden gebruikt zoals ze standaard met deze Yamaha zijn meegeleverd.
Views: 3081 Muziekschool De Roos
Ben Zucker - Was für eine geile Zeit
 
03:37
Ben Zucker - die neue Stimme Deutschlands! Seht hier sein Video zur neuen Single "Was für eine geile Zeit"! Sein Album "Na und?!" jetzt überall erhältlich! ►https://umg.lnk.to/Na_Und FOLGT BEN ZUCKER IM NETZ: ►Facebook: https://www.facebook.com/bfmusik ►Instagram:http://instagram.com/ben_zucker_musik Unsere "Ich find Schlager toll" - Playlist mit den neuesten Schlager Hits ▶️ https://lnk.to/IchFindSchlagerToll Neu: "Ich find Schlager toll - Die Klassiker" – Die Playlist mit den größten Schlagern aller Zeiten ▶️ https://lnk.to/IFSTKlassiker Alle deine Schlager-Musikvideos: ▶️ http://bit.ly/OffizielleVideos "Ich find Schlager toll"-Webseite: ▶️ http://bit.ly/IFST-webseite Kanal abonnieren: ▶️ http://bitly.com/YTSchlager Music video by Ben Zucker performing Was für eine geile Zeit. (C) 2018 AIRFORCE1 RECORDS - a division of Universal Music GmbH / Universal Music Central Europe http://vevo.ly/qWPtkg
Views: 14199924 ICH FIND SCHLAGER TOLL!
Just be you! | Hannah Cramer | TEDxYouth@Langley
 
04:03
It is about being you! Every one of us, young or old should take solace in knowing that it is OK to be different and we should embrace who we are. Hannah may only be 12 and not even 5 feet tall, but she has a lot to say. Hannah wants people to know that, despite what they see when they look in the mirror, they are awesome and it doesn't matter what other people may think. As a competitive diver she loves spending time in the pool and particularly enjoys outdoor pools! During the winter skiing is Hannah's sport of choice and living in suburban Vancouver, BC makes that a natural fit! Hannah has always looked up to people that are passionate about what they do and believe in. One day she would love to be a teacher so she can help more people understand how important they are! This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx
Views: 2007 TEDx Talks
Shanna Kramer - Kom Maar Bij Mij (The Blind Auditions | The voice of Holland)
 
02:08
The Blind Audition van Shanna Kramer. Ze zingt "Kom Maar Bij Mij" van Marco Borsato. Bezoek de officiële site: http://www.thevoiceofholland.com/ ABONNEER voor meer video's: http://www.youtube.com/channel/UCECl_wtt74nN3SQ_aHaDy5Q?annotation_id=annotation_1123431991&feature=iv&src_vid=l3qCnGSUvtY&sub_confirmation=1 Twitter - http://www.twitter.com/rtl_tvoh Facebook - http://www.facebook.com/thevoiceofholland Instagram - http://www.instagram.com/rtl_tvoh
Views: 13377 The voice of Holland
Feuerherz – Merry Christmas [Offizielles Video]
 
02:41
Die Winter Edition von "Genau wie Du" von Feuerherz mit 4 Weihnachtssongs ist überall digital erhältlich!! https://www.universal-music.de/feuerherz/musik/genau-wie-du-bonus-edition-winter-special-426293 FOLGT FEUERHERZ IM NETZ: ►Facebook: https://www.facebook.com/feuerherz.band ►Instagram: https://www.instagram.com/feuerherzband/ ►YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUtkJ1LgEYH296HTGPb3mzA ►Webseite: http://www.universal-music.de/feuerherz Unsere "Ich find Schlager toll" - Playlist mit Hits von : Helene Fischer, Beatrice Egli, Michelle... ▶️ https://lnk.to/IchFindSchlagerToll Die offizielle "Ich find Schlager toll - Die Klassiker" - Playlist: ▶️ https://lnk.to/IFSTKlassiker Alle deine Schlager-Musikvideos: ▶️ http://bit.ly/OffizielleVideos "Ich find Schlager toll"-Webseite: ▶️ http://bit.ly/IFST-webseite Kanal abonnieren: ▶️ http://bitly.com/YTSchlager
Views: 2820516 ICH FIND SCHLAGER TOLL!