HomeScience & TechnologyRelated VideosMore From: Darwin

Samsung Galaxy M30s: Succes sau dezamăgire? (review română)

2262 ratings | 40602 views
29 de ore de video în continuu!🎞️🔝 Samsung Galaxy M 30s e turbat, mai puțin însă la design.🤔 Tu ce alegi: baterie puternică sau aspect cool?😎 Samsung Galaxy M 30s: https://darwin.md/smartphone_Samsung-Galaxy-M30s-4-64GB-M307F-Black.html Suntem la curent cu tot ce mișcă în lumea tehnologiei și împărțim cu tine toate noutățile. Avem reviewuri, battleuri, unboxing la produse fresh, lifehackuri, prezentări de gadgeturi și aplicații. Abonează-te la canalul nostru de YouTube și află primul despre toate! Dă follow pe Instagram: https://www.instagram.com/darwinmoldova/ Vezi mai multe review-uri: http://bit.ly/Laboratorul_Darwin Telegram: https://t.me/LaboratorulDarwin Facebook: https://www.facebook.com/DarwinMoldova/ Twitter: https://twitter.com/DarwinMoldova
Get embed code!
Text Comments (405)
Vlad Biligan (1 day ago)
E dun pentru jocuri de ex PUBG,Fs20 etc.
Robert Andrei (11 days ago)
Ce ai alege dintr un m30s si a51 (2020)?
Darwin (11 days ago)
A51 😊
Skills Footbal (12 days ago)
Sunt curios ce parere o sa aveti de pixel 4 :))
Darwin (12 days ago)
Nici una, până nu testăm🙈😉
Denisa Ionela Yoni (23 days ago)
Unboxing la Samsung Galaxy A70 2019??
Denisa Ionela Yoni (20 days ago)
Și un mic review, daca se poate! 😊
Darwin (23 days ago)
Doar unboxing?😃
Valentinovich (24 days ago)
Smartphone de buget ? Si costa cat cel mai de top model ? Nu stiu ce inseamna pentru tine smartphone de buget, dar pentru mine un telefon ieftin inseamna ceva pana in 1000 de lei !
Valentinovich (23 days ago)
@Darwin romanesti...
Darwin (24 days ago)
La ce fel de lei te referi? Moldovenești? 🤔
iulian creanga (29 days ago)
pentru mine conteaza putin cum arata smartphonul
iulian creanga (28 days ago)
nu nokia 3310 din punctul meu de vedere este un telefon pentru persoanele mai batrane care nu vor un telefon cu touchscreen
Darwin (28 days ago)
Și Nokia 3310 îți place?😃
Catalin Fx (30 days ago)
am ales bateria, tel face toti banii ,4k slow motion , setari speciale de gaming etc etc
Pika (1 month ago)
Bine ca pe a50 nu am 4k:(. In fine din August il folosesc si e super,nu am fost dezamăgit de ceva:)poate daca ar lucra la bokeh mai bine
IDavis IDavis (1 month ago)
O sa faci un review la samsung galaxy a 10 ?
IDavis IDavis (1 month ago)
Da,review la cat mai multe telefoane
Darwin (1 month ago)
Puțin probabil. Poate ai alte dorințe? 😊
Denis Blaj (1 month ago)
M30s sau A50 ?
Denis Blaj (1 month ago)
@Darwin dar A50 are bixby ?
Denis Blaj (1 month ago)
@Darwin multumesc mult ❤
Darwin (1 month ago)
A50, desigur 😊
Cristian Savastre (1 month ago)
A30s e mai bun ca m30s ?
Darwin (1 month ago)
Cu siguranță 😊
Green Ninja (1 month ago)
Conteaza
Green Ninja (1 month ago)
Nu conteazw
gabriel zaharia (1 month ago)
Pe restul site-urilor....arata ca bateria are 5000mah ,ai gresit tu sau ei?
Simona Chimbeschi (1 month ago)
Eu nu înţeleg care este diferenţa dintre Samsung A30s și Samsung M30s
NT_ mIcKeY (1 month ago)
Eu aleg samsung a50
Robert Pietroiu (1 month ago)
Sincer, chiar imi place cum arata, mai ales contrastul dintre conturul negru al ecranului si spatele alb
darius roblox (1 month ago)
Hei salut ma gandem dac esti dragut sa faci si tu o prezentare telefonului Samsung Galaxy A10 pentru ca eu il detin si este unul foarte ieftin
darius roblox (1 month ago)
@Recenzii Pe Bune am mai vazut de a10s pe canulul cel dar pe mine ma intereseaza a10 pentru ca eu detin acest telefon si am nevoie sa stiu mai multe chesti despre el
Recenzii Pe Bune (1 month ago)
Ai la mine la A10s, versiunea nouă, dar nu neapărat îmbunătățită..
darius roblox (1 month ago)
@Darwin Va rog
Darwin (1 month ago)
Știi că Vicu e unul și nu le reușește pe toate? 🙈
Danutz Gacha (1 month ago)
O colega D'amea a luat un telefon d'asta dar mie numi place
Danutz Gacha (1 month ago)
@Darwin arata ca o caramida si eu am un samsung s10
Darwin (1 month ago)
De ce? 😃 Tu ce model ai?
xtreme danik (1 month ago)
Va rog faceti review la xiaomi mi 9 lite!!!!!!! Va rog!!!!
Darwin (1 month ago)
Am făcut deja la Mi 9 și Mi 9 SE 🙈
Teo Tv (1 month ago)
Faceti va rog si un review la galaxy a30s
Darwin (1 month ago)
Am făcut deja la versiunea de bază A30🙈
nike razvan (1 month ago)
mio comandat
nike razvan (1 month ago)
acuma mama mio cumparat iphone 7
nike razvan (1 month ago)
@Darwin bine
Darwin (1 month ago)
Și cum se descurcă?😃
emanuel tampau (1 month ago)
Daca ai incerca un telefon de dimensiuni mici ce ai alege in 2019
head hunter (1 month ago)
cand faci review la pixel 4
head hunter (1 month ago)
@Darwineu cred ca merita
Darwin (1 month ago)
Ne gândim încă dacă merită. Tu cum crezi?🤔
Andrei Pintea (1 month ago)
Vii la deschiderea magazinului din Park Lake București?
Andrei Pintea (1 month ago)
@Darwin dacă se poate, de ce nu?
Darwin (1 month ago)
Ai vrea?😃
iloe dintiu (1 month ago)
Telefonul e super
TheWhiteWolf (1 month ago)
macar stii un joc fain CALL OF DUTY MOBILE
Darwin (1 month ago)
Noi nu suntem gameri atât de înrăiți 😁🙊
Costi Radu (1 month ago)
Acest telefon are si casti in cutie? Eu l am achizitionat si nu am gasit casti
CIOCANII 24 (1 month ago)
A40 ,a30s sau m30s
Raku Gamer (1 month ago)
Eu ma uit de pe M20
Darwin (1 month ago)
Mulțumit de alegere?😃
CLUBUL DE JOACA (1 month ago)
Ce ma e su asta 🤦‍♂️🤦‍♂️
Dvniel (1 month ago)
Asta e ieftin?
Dvniel (1 month ago)
@Darwin frate e 5000 de lei
Darwin (1 month ago)
Nu? 🤔 Cu ce compari?
ZzFlorin (1 month ago)
Site-ul din descrierea videoului este legit?
Darwin (1 month ago)
Te referi la darwin.MD, acolo unde prețurile sunt în lei MOLDOVENEȘTI? 🤔😃
true calinacho (1 month ago)
Salut , ce telefon sa-mi iau dintre iPhone 8 plus , S9 plus ?
Vali Valentin (1 month ago)
Salut, am cautat in postarile tale si nu am gasit sau poate nu ai ceva legat de aceste stickere nfc: https://www.aliexpress.com/item/32996679210.html?spm=a2g0o.cart.0.0.cd1c3c00rol2Mu&mp=1
Darwin (1 month ago)
Salut! Într-adevăr, nu vei găsi 🙈
zZOctavianXD (1 month ago)
Mi-am luat s10 si sincer e cam mica bateria
Play Boom (1 month ago)
Faceți review la a40
llFoxy34ll (1 month ago)
Aș dori când aparare EMUI 10 *O PREZENTARE ALA vicu :>*
Darwin (1 month ago)
😉😉😉😉😉
Kara _155 (1 month ago)
Poti sa faci si un video cu ce iPhone sa alegi in 2020?
Darwin (1 month ago)
Cel puțin pe cel din 2019 😃
Mo Mo (1 month ago)
Servus !!! Bun review, dar cam ... fara vlaga (entuziasm)... Si nu cred ca-i vinovat Vicu de asta, ci obiectul supus analizei ... adicatelea pacostea asta de Samsung M30s. E printre putinele telefoane cu ..."pocnitori" in anul de gratie 2019. Si dupa cum zicea Vicu, nimic care sa te "incite"..... adica in afara de pocnitul care se aude cind apesi mai tare... restul este, cum sa zic, ca o ... "pisica lesinata", nimic demn de memorat .... Parerea lu' Moa, fara offense....
Darwin (1 month ago)
Pur și simplu Vicu e răsfățat cu flagship-uri 😁🙈
Lucian127 (1 month ago)
Vicu când o să faci review la Google pixel 4????
Darwin (1 month ago)
Toate pe rând! 😉
Jimmy Hacker750 (1 month ago)
Când va face unboxing și review va face și multe vizualizări.
Man Greek (1 month ago)
Ce parere ai despre A70 ? L-am comandat la 200euro , trebuie sa ajunga :)
StefanRO (1 month ago)
@Man Greek probabil ai descarcat tu ceva.. cine stie
StefanRO (1 month ago)
@Man Greek cummmm???
Man Greek (1 month ago)
@StefanRO Da, bomba. S-a stricat deja, nu mai porneste dupa ce s-a oprit din senin. Luni il trimit pe garantie.
StefanRO (1 month ago)
e bombita, il am si eu de 3 saptamani
Man Greek (1 month ago)
@Darwin A fost eroare... insa magazinul isi onoreaza comenzile :) Si Note 10+ la 2450lei cateva zeci... dar n-am fost pe faza :)
SwaL Gaming (1 month ago)
Xiaomi mi 9T PRO sau Oneplus 6T ?
Magifanu PS4 (1 month ago)
Ce mi as dori sa imi iau cel mai nou telefon de fiecare data, dar mna, nu am nevoie, un telefon se tine minin 2 ani
Nicusor Tudor (1 month ago)
E acelas procesor depe a50
Darwin (1 month ago)
Exact 😊
Mario Odobescu (1 month ago)
Ce telefon detii?
Darwin (1 month ago)
Vicu are P30 Pro 😊
kkk (1 month ago)
Salut Vicu. Am așa o întrebare. Ce să aleg dintre Google Pixel 2XL, iPhone 7 Plus, Xiaomi mi 9 SE. Mă interesează in general autonomia, camera si să funcționeze cât de cât decent. Plănuiesc să țin telefonul pe aproximativ 1 an jumate. Sau poate îmi recomanzi altceva în categoria asta de preț?
Claudyo99 (1 month ago)
eu o sa-mi iau un xiaomi mai exact un mi9t
Darwin (1 month ago)
Bună alegere!🤟💪
DanielXx (1 month ago)
👍 cine iubește videoclipurile lui Darwin!
Darwin (1 month ago)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
DanielXx (1 month ago)
Chiar asi vrea să știu care e mai bun, iPhon 11 / Samsung Galaxy S10+ SAU Huawei mate 30 pro !
DanielXx (1 month ago)
@Darwin Da
Darwin (1 month ago)
Se cere un battle, nu-i așa?😃
Alexandru Nita (1 month ago)
Eu cred ca daca vrei un telefon de buget cu o baterie de 6000 ca asta, nu cred ca mai conteaza asa mult aspectul, mai ales ca "sub" capacul de plastic e un a50. Mie chiar mi-ar placea sa am unul. Totusi daca as vrea unul de buget mai aratos as merge pe a50.
Aias I (1 month ago)
Eu folosesc un a30s de fix o săptămână si cred ca este o alegere foarte bună.Ecranul se misca bine ,culoarea si aspectul sun foarte bune ,amprenta in ecran nu este excelenta dar merge
paul ichim (1 month ago)
Asta e singurul lucru bun la Samsung ca aduc experienta de utilizare de pe flagship-uri pe buget phone's in rest parerea mea daca ma întrebi Xiaomi e baza sincer iti ofera ceva mai frumos la aceiasi sumă și cred că până la urmă despre asta e vorba când iti iei un telefon de buget să iei ce i mai bun in banii aia ...ma rog inca un super video 😍😍felicitări!!!!
paul ichim (1 month ago)
Meritați
Darwin (1 month ago)
Mulțumim pentru apreciere!😊❤️
Catalin Codreanu (1 month ago)
Xiaomi mi note 10, de ce are cel mai ridicat pret de la xiaomi, necesita un review
Darwin (1 month ago)
Dacă are așa preț, atunci merită 😃
RADU RAU (1 month ago)
Ce iPhone sa aleg în 2019
Mariana Diacon (1 month ago)
@nimic special daca nu ai budget mai mare de 3000 lei ia ți samsung, ei au teluri mai bune când e vorba de teluri ieftine
nimic special (1 month ago)
7 sau 8
Darwin (1 month ago)
Cel din 2019😃
Brawl Stars (1 month ago)
Faceti un amboxing la Samsung a 20
ت Mickey (1 month ago)
Darwin vreau sa stiu si eu ce este cu pretu acesta https://darwin.md/Samsung-Galaxy-Watch-Active-R500-Silver.html
Darwin (1 month ago)
Care preț? Acel care e în lei moldovenești (MDL)?🤔😃
EdyTheBos (1 month ago)
Credeam ca are un case😂😂
Darwin (1 month ago)
Noi tot am avut așa o senzație🙈😁
Badula Eduard (1 month ago)
Salutare Darwin, as avea nevoie de un sfat si tu ai fii in masura sa ma ajuți. Detin un Iphone 7 128gb si as vrea sa fac un upgrade la Note 8, crezi ca ar merita?
Badula Eduard (1 month ago)
@Darwin am folosit mereu android, iphone-ul 7 este singurul meu telefon cu IOS
Badula Eduard (1 month ago)
@Darwin ar mai ramane un Samsung Galaxy S9 si crezi ca ar merita upgrade ul?
Darwin (1 month ago)
Este riscul să nu-ți placă 🤔 Și nici diferența nu va fi tare mare. Nici un alt smartphone nu ți-a făcut din ochi până acum? 😊
Zinaida Covalciuc (1 month ago)
Fa te rog reviu la A70
Lau San (1 month ago)
....ba conteaza aspectul cand dai o caruta de bani pe "rachete" care sclipesc cand le scoti din cutie si bang iai .utut o husa si adio sclipici. Ce e cu lumea asta oare
Darwin (1 month ago)
Husele tot sclipesc, nu?😃
Damian Cricovan (1 month ago)
Așteptăm anul viitor un iPhone 12 și un review
AnyGame Here (1 month ago)
A30s cand ?
Darwin (1 month ago)
Am făcut deja la A30 🙈
officialzmx (1 month ago)
HAIDETI PE ZMX.FREAKZ.RO - SERVER DE CS 1.6 ZM.FREAKZ.RO - SERVER DE CSGO
Paul Radu (1 month ago)
constructie proasta si camera oribila.....si cine dracu foloseste deblocarea cu amprenta
georgian99 schiopu (1 month ago)
Eu am asus zenfon max zc554kl care are 5000
CRISTIAN DAMIAN (1 month ago)
Spune ceva si de a70....
Darwin (1 month ago)
Notăm 😉
Iulian 19 (1 month ago)
Darwni stiu ca nu are legatura cu videoclipul.Am un iphone 7.Merita sa fac schimb de telefoane cu cineva care are iphone xr?
Darwin (1 month ago)
Cu siguranță 😉
Max Begu (1 month ago)
Eu personal mai bine îmi cumpăr un Huawei decent decât un telefon din seria asta pentru ca se vede ca își pierde din performanta, eu personal sunt un pic mai pretențios și cer mai multe de la un telefon
彡AdiAndrei彡 (1 month ago)
Sall darwin ce telefon mi-ai recomanda pentru bunica xiaomi redmi7 sau samsung a10 parerea mea e ca sunt cam la fel dar tu ce zici 🤔🤔🤔🤔
Darwin (1 month ago)
Salut! Dar bunica ta ce zice?😃 Noi recomandăm Redmi Note 7 😊
LOREDANA IOAN (1 month ago)
Vreau si eu sa imi recomanzi o aplicatie de limibi străine
LOREDANA IOAN (1 month ago)
Samsung=like Iphone=comment
D4nger (1 month ago)
Frumos clip cat costa telefonul ?
D4nger (1 month ago)
@Darwin mama costa 4000 de lei ?
Darwin (1 month ago)
Vezi aici: 👉 https://darwin.md/smartphone_Samsung-Galaxy-M30s-4-64GB-M307F-Black.html
Chiran Daniel Ciprian (1 month ago)
Google Pixel 4Xl review ,plizzzz🙁🙁
Darwin (1 month ago)
Adunăm cererile încă😊
Go Pro Alex (1 month ago)
Când vii cu rewi-ul la GoPro hero 8?😑 Daca faceti asta= un like un share si un subsribe😋 ( sunt fan GoPro )
Go Pro Alex (1 month ago)
@Darwin Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Darwin (1 month ago)
Ai mai cerut până acum?😃
Ionut Decu (1 month ago)
Samsung e bun cu flagshipuri, cu modelele de buget își bat joc
Ionut Decu (1 month ago)
@Darwin As alege samsung galaxy a50 sau a70
Darwin (1 month ago)
Dacă ajungi să compari direct M30s cu Note10+, evident că vor exista diferențe🙈 Ce model de buget ai alege tu?🤔
THE BLACK TREE (1 month ago)
As dori si eu sa imi iau si eu m 30 s dar nu il gasesc la nici un magazin
Darwin (1 month ago)
Unde l-ai căutat?😃 👉 https://darwin.md/smartphone_Samsung-Galaxy-M30s-4-64GB-M307F-Black.html
geo 22 (1 month ago)
Sincer mai bine îmi iau one plus 3t care deși îi vechi are android 9
Cg player (1 month ago)
Daca mă gândesc bine bani pe care ii dau pe asta mai bine mi as lua alte telefoane de top fără să chektu mult
Andrei Mihaila (1 month ago)
Samsung nu se va compara niciodată cu Xiaomi pe partea low budget!!
Catana Catana (1 month ago)
Dar de Meizu note 9,nimic?🤔
Catana Catana (1 month ago)
Nu că neapărat vreau!Dar mi se pare un mid range excelent!!De asta ti am dat un apropo...🙄
Darwin (1 month ago)
Notăm că vrei review la el 😉
Brosh J (1 month ago)
Orice telefon e urât, atunci cand ii pui husa
Brosh J (1 month ago)
@Darwin da, pare un telefon chiar bun
Darwin (1 month ago)
Deci, îți place M30s?😃
Nature Day (1 month ago)
Aspectul nu mai contează in condițiile în care îi pui husă ! Este singurul telefon de la Samsung ce sa gandit la baterie ! Felicitări!
Amalia Gabor (1 month ago)
Eu am Iphone 11 si isi merita toti banii!
Darwin (1 month ago)
Te credem 😊
Amalia Gabor (1 month ago)
Arată nașpa în partea camerelor din spate!
Amalia Gabor (1 month ago)
@Darwin da
Darwin (1 month ago)
Dar sunt originali, nu?🤔😊
Steff Gaming (1 month ago)
Uite... Eu cred ca conteaza asepctul chiar daca ai un telefin ieftin ca doar is roman ce naiba...lumea vrea sa nu para ca are o chinezarie de telefin urat pe cand prietenii lor o ard cu telefoane scume( s10 note10 etc)... In concluzie conteaza
Andrei (1 month ago)
Melodia de la secțiunea camerelor e Lost Sky - Where We Started
SimpleS (1 month ago)
Vad ca este cineva fanat NCS,in fiecare episod apar melodiile noi de pe canal :))
Darwin (1 month ago)
Știam că cineva va aprecia 😊🙈
denis 11 (1 month ago)
Sunt fan samsung
gogu (1 month ago)
Samsung Galaxy a30s are procesor mai slab decât Samsung Galaxy m30s
Denis Ababei (1 month ago)
Poți sa faci plăti de pe telefonul Huawei p smart 2019?
Denis Ababei (1 month ago)
Când sa lansat
Denis Ababei (1 month ago)
Eu l-am luat cu 1000
Ninja Bogdan (1 month ago)
E super bun, am și eu. E foarte rezistent, ia-ți varianta de 64 ca să ai vreo 56 de GB pe care poți instala multe jocuri / aplicații, ecranul e foarte frumos, camera e destul de ok dar cu zoom nh se vede clar (se vede puțin blurat). Eu zic ca merita la Black Friday ca e 400 lei sau poți da 650.
Dromedisk (1 month ago)
Am o întrebare: camera iese în exterior sau este uniform cu spatele telefonului?
Dromedisk (1 month ago)
Ms
Lilia Popescu (1 month ago)
Nu este in exterior.Am observat când a întors telefonul
Georgian Iordache (1 month ago)
salut! spune mi si mie ce a-i alege intre samsung A50 sau Xiaomi redmi note 8 pro? si am avut si am si acum tot samsung dar nu stiu ce sa fac... merita banii chinezii? as vrea pareri pro si contra intre cele 2 telefoane mentionate.. o seara buna tine o tot asa
[GD] AlexKingROyt (1 month ago)
Tu esti genial.... Iubesc să văd review-uri le tale.... Continuă cu ceea ce faci!
[GD] AlexKingROyt (1 month ago)
@Darwin 🤗🤗
Darwin (1 month ago)
Mulțumim mult!😊❤️
Damsun (1 month ago)
Nu prea merita
Mo Mo (1 month ago)
@Darwin Si daca il compari cu el insusi , tot va ... pierde !!!!!
Darwin (1 month ago)
Dacă îl compari cu A70, desigur că va pierde😥
Damsun (1 month ago)
E foarte bun
Damsun (1 month ago)
Eu am A70
nike razvan (1 month ago)
eu am snamsung a6 plus
nike razvan (1 month ago)
@Darwin DA
Darwin (1 month ago)
Mulțumit de el?😊
Tavi_Tav (1 month ago)
Super review. Ati putea sa faceti un BATTLE intre a50 si m30s 😉😉😉😁😁😁
Darwin (1 month ago)
A50 câștigă, desigur🙈
Cristy (1 month ago)
GO TO GIVEAWAY
Darwin (1 month ago)
Îl vrei gratis?😃
DARK LEMON (1 month ago)
Bă Vicu merită A10?