HomeScience & TechnologyRelated VideosMore From: Mobzilla

iPhone X - recenzja, Mobzilla odc. 403

15948 ratings | 1010334 views
iPhone X to tak naprawdę iPhone 10. Czy to oznacza, że jest strzałem w dziesiątkę? Smartfon jest dostępny w ofercie sieci Play: http://bit.ly/Play_IPX Więcej o iOS 11 tu: http://bit.ly/Więcej_o_iOS Jeśli ktoś jest ciekawy, telefonu używałem z etui 3MK: http://bit.ly/3MK_X Zostaw lajka i daj suba! http://bit.ly/sub_mobzilla Daj też suba Playowi! Play jest fajny :) http://bit.ly/sub_play Zerknij też na fanpage'a Mobzilli - https://www.facebook.com/MobzillaShow oraz na mojego Twittera - https://twitter.com/mobzillatv a jeśli chcesz kupić fajny smartfon, możesz go wybrać wraz z ofertą w sieci Play - http://www.play.pl/telefony/Telefony_mnp
Get embed code!
Text Comments (1693)
Mobzilla (2 years ago)
Więcej o iOS 11 opowiadam tu: http://bit.ly/Więcej_o_iOS - a Wy napiszcie co sądzicie koniec końców o iPhonie X - rzuca Was na kolana? :) EDIT: w kwestii gestu powrotu: JEST. Trzeba przeciągnąć od bocznej krawędzi do środka. Próbowałem go wywołać, ale jak widać jakoś koślawo, bo mi nie wyszło :/ Dlatego powiedziałem co powiedziałem - zresztą guglowałem gesty w IPX i wszystkie informacje skupiały się tylko na tych nowych, oraz skonsultowałem sprawę z Nieantyfanem i on potwierdził, że go nie ma. Okazuje się jednak, że z Bartkiem się nie zrozumiałem i po prostu nie umiem przeciągać - wybaczcie mi zatem zamieszanie i błąd w odcinku. Kilku osobom odpisałem pod ich komentarzami, że tego gestu nie ma - przepraszam, żem Was wprowadzał w błąd - of kors mieliście rację :)
SIMON (11 months ago)
Piotr Jasikowski Ta gadka o ‚gigantycznych ramkach’, to jakies nieporozumienie... Przeciez od premiery iPhone’a 5 caly czas chodzilo w tym o proporcje 16x9. IMO to jest jakas lekka paranoja. Rozumiem placz kiedy bylo tej ramki cos ponad 0,5cm po bokach w pierwszych kilku modelach, ale od 5’tki proporcje IMO sa git, co najwyzej warto by bylo wywalic to co na ekranem, a nie powiekszac ekran, zeby to zakryc. Co do powiekszania ekranu w dol - jak tak sobie przypomne walke z Touch ID i wyginanie kciuka na okolicznosc jego obslugi w wiekszym i ciezszym iPhone’ie 7 i podobnych przy probie obslugi jedna reka, to mi sie czasem odechciewa Apple Pay.
SIMON (11 months ago)
Mobzilla Poza git ekranem, niestety totalnie nie podoba mi sie cala reszta. Szklo jeszcze bym zniosl, ale te chromy - bez urazy - IMO prezentuja sie tandetnie. Bylo to juz w iPhone’ie dawno temu, mialem ich juz wtedy dosc. Wolalbym ewentualnie ta ramke zlota, polaczona z czernia. No ale ja sie wciaz bardzo mocno kocham w czarnej matowej 7’ce, lubie prosta elegancje, wiec nie moglo byc inaczej. 😉 Mam nadzieje, ze kolejny model juz w cenie porzadnego samochodu znow bedzie w czerni, tymczasem X, tak jak wczesniej 6 i 6S, ktore dostaly po dupie od dlugo oczekiwanego przeze mnie SE, totalnie mnie nie porywa.
Mathias Matt (1 year ago)
Będzie test iphone XS ale nie ten max
Dziesiątka Prawdy (1 year ago)
Zapraszam no moją recenzje Iphona X! https://www.youtube.com/watch?v=gjzOI4wcVkA
BaRtJeK PL (6 days ago)
No chyba ze macie hajsu jak kruszwil xd
Toby On iPad (22 days ago)
Zaraz milion wyświetleń
PLOSE (1 month ago)
Zrobisz odcinek dla początkujących bo właśnie zakupiłem iPhone X i to mój pierwszy telefon z ios
десџе канаи (1 month ago)
Kto co woli IPhone - Like Samsung - Kom (Ja wolę Iphony)
Piotreq TV (1 month ago)
1:28 XDDD
Ràdek Kwiatkowski (1 month ago)
Jest extra i warto go kupic2
Dominika Szynka (2 months ago)
Jjhohuioiio
Wariacik Wariacki (2 months ago)
Pytanko: czy można zainstalować te same apki co w android?
N M (15 days ago)
Nie ❌
Kocurek2115 (2 months ago)
Teraz błąkam na olx i widzę iPhone X tam tr słaba kondycja bateri ale 2260? Legit ? Proszę o odpowiedz
Draw and building (2 months ago)
mam iphone x i jest zajebisty kurwa polecam kurwa
Dawid Segieta (3 months ago)
https://youtu.be/TovddSycZuo A nie te szroty
Kacper Kapusnik (3 months ago)
X
OL EX (4 months ago)
Ale szmelc:) Jak ktoś lubi przepłacać proszę bardzo.
AdineX 2 (2 months ago)
asdasd1231231 iPhony to chujnia, a mam na myśli baterię. Po przesiadce z Xiaomi Redmi 4X na iPhona X tęsknię za wytrzymałą baterią. A dodam że taki mój Xiaomi kupiłem za 500 zł, gdzie iPhona używanego za 2300 zł.
asdasd1231231 (3 months ago)
Obstawiam że nigdy nie miałeś iphone'a ;)
Nikola Kotarska (4 months ago)
Daj mi telefon
sebastian Kowal (4 months ago)
witam mam pytanie kuoilem iphona x i mi przy odblokowaniu face id nie mrugają mi te diody czujniki czy jak to zwał
xWizi (3 months ago)
Bo jest to czujnik który ludzkie oko nie zobaczy, jedynie aparat
Like rm (4 months ago)
#xiaomilepsze
Oskar Woźniak (4 months ago)
Mogę go dostać za darmo ?
Konrad Grabowski (5 months ago)
Nie wiem co wybrać: iphone x czy galaxy S10.
Grand Admiral Thrawn (5 months ago)
Z tych 2 wiadomo, że S10, wszystko praktycznie lepsze
Konrad Grabowski (5 months ago)
@Fancy Butter a spoko bo ja nigdy nje miałem iphone'a ale chyba się skuszę
Fancy Butter (5 months ago)
Konrad Grabowski X sama mam działa świetnie nie jest teraz aż taki drogi ja swój kupiłam za 3700 sama przesiadałem się z samsunga i jest normalnie jak w niebie nie ścina się, a aparat świetny. :D
paksior (5 months ago)
iphone x jest bardzo ciekawy qopłaca sie go kupić polecam
Kupa Mła (5 months ago)
To jest najgorsze guwno na świecie
Aisho YT (3 months ago)
I tak lepsze niż Xiaomi
Its konkurs (6 months ago)
Ostatnio pojawiła się możliwość wygrania takiego iphone co myślicie ? https://allegro.pl/oferta/niebieski-dlugopis-magiczny-bic-konkurs-iphone-x-8305940863
TOXIC (6 months ago)
Ja tam mam 10lat i mam iPhone 10 i nic się nie stanie po prostu patrzą się
TOXIC (5 months ago)
@BogatyPan TV x czy 10 to dla mnie wszystko jedno mordo
fili- pęs (6 months ago)
I to nawiązanie do kruszwila
Hayaros (6 months ago)
No rewelacji nie ma jak za taką kasę
Xneutrone (6 months ago)
kocham ten aplowy belkot gdy wmawiaja ci ze rzeczy normalne u konkurencji u nich sa jakies mega dopracowane albo nazywaja sie w wymyslny sposob. No ale na takie bzdury łowi sie jeleni. Albo ten belkot wyznawcow appla"na zachodzie nikt na cene nie narzeka" ...rozumiem na zachodzie w stosunku do innych marek nagle cena sie obniza?? Tu nie chodzi o dochody danej osoby tylko nabijanie kasy na debilach. jak daje kilka tysiecy to telefon ma miec absolutnie wszystko i jakiekolwiek błedy sa nie do wybaczenia czy tez zdzierstwo na akcesoriach
ρσlαкgяzєś (6 months ago)
Ja mam iphone x NA NIM TERAZ PISZE
sisi2332 (7 months ago)
Bo ty się na tym znasz 😤😤😤
VezerGaming (6 months ago)
@sisi2332 XD CO? skąd ty się typie urwałeś
sisi2332 (7 months ago)
Jakiego ty masz iphon ja mam iphone XS A Ty iphone 1
Mobzilla (7 months ago)
Na czym?
Pola Sowinska (7 months ago)
Oczywiście on juz jest tańszy, w np Neonecie za 3800zl a w Internecie jeszcze taniej, ale i tak by mi tyle bylo szkoda na telefon ✌ Ale z wygladu baardzo ładny
Marlena Kubiaczyk (7 months ago)
ooo jaa! :D
Kamil _Pietraszko (7 months ago)
najlepszy telefon na świecie!!! mam swojego juz jakis czas i powiem szczerze że nie tylko robi furorę ale ogólnie sam system IOS wymiata! polecam tak jak ja kupić na amazonie bo mają na nie świetną cenę. ja kupiłem tego: https://amzn.to/2XbIqeY i jestem mega zadowolony
Pan Szyneczka (7 months ago)
Teraz na olx nowy 1999 zl
21jajego1 (7 months ago)
Przytyłeś
jan branicki (7 months ago)
MAM TEGO IPHONA.NIE NARZEKAM.WARTO KUPIC..DZIEKI FAJNY FILM.
wole maka (7 months ago)
Teraz: face id Po kilku latach: dna id XD
Patryk Kierepka (5 months ago)
W sensie, trzeba będzie napluć na telefon żeby się odblokował ☺️😉?
Mark Zuckerberg (7 months ago)
No już jest na kciuk
Natalia D (7 months ago)
A moja córka ma 10 lat i bardzo by chiała ten telefon czy by mogła mieć jakieś gry bez wykrywania wieku? I wogule czy raczej dzieci mogą go mieć?
kubaShoty (7 months ago)
Nie kupuje się takich telefonów dziecią niech pani kupi jakis za 1000 zł lub mniej.
xxx oliwka (8 months ago)
ty każdy telefon masz dla siebie? czy oddajesz
Bohdan Palowski (8 months ago)
cudowny...... od zawsze
pawel k (8 months ago)
kupilem ten telefon IPHONE X , nie skonfigurowalem go jeszcze ale nie moge otworzyc wejscia na karte sim. Mam pytanie czy mozliwosc wlozenia karty sim bedzie mmozliwa po skomfigurowaniu telefonu czy to jakis błąd ze nie moge otworzyc tego wejscia?
Castiusz (8 months ago)
to jest x nie 10
VezerGaming (6 months ago)
a po rzymsku X to 10 brawo (facepalm)
Patryk Gawęda (8 months ago)
1:26 jak unboxall ! :) szybka porada:)
W41K3R_002 (8 months ago)
Ja mam ekran 6.2 cali i wszystkie apk wyświetlają się normalnie
Hitman LIVE (8 months ago)
Jak włączyć miganie tej diody w notchu podczas odblokowywania iphona przez face id ?
W41K3R_002 (8 months ago)
@Hitman LIVE bo jak masz kamerę to wylapie ona podczerwień to coś takiego jak w pilocie zmieniasz kanały chociaż nie widać światła w lampce z przodu pilota a co do diody to może powiadomień była w tym sklepie
Hitman LIVE (8 months ago)
Na żywo tez widać jak w sklepie oglądałem ten telefon.
Hitman LIVE (8 months ago)
W41K3R_002 ale na filmie bardzo dobrze widać jak miga
W41K3R_002 (8 months ago)
To jest podczerwień nie zobaczy się tego gołym okiem
Malutki88 Pierwszy (8 months ago)
A ten co robił ten film Ty dostajesz orgazmu na nazwę zjebfon i w majtkach mokro bucu masz orgazm bo nie wiesz co to sex
W41K3R_002 (8 months ago)
Go fuck yourself
Malutki88 Pierwszy (8 months ago)
Do wszystkich fanów zjebfon przy samsung s 10 to zabawka nie polecam tego będziewia
W41K3R_002 (8 months ago)
Szajsung to dno Huawei p30 pro wymiata wszystkie telefony
Zbita Szybka (8 months ago)
Najpopularniejszy telefon w Chinach w 1 kwartale 2019 🙂
W41K3R_002 (8 months ago)
Seriously?
Maciek ksg (9 months ago)
Iphone x czy s10?
Grand Admiral Thrawn (8 months ago)
s10
ZnirFo (9 months ago)
Mysle cxy go kupix bo z alazlen za 2400 uztwaby
vexrey (5 months ago)
ZnirFo tak
CROSS/ENDURO CONCEPT (9 months ago)
Wiem że minął rok od publikacji tego filmu ale mam pytanie. Czy za ok. 3k opłaca się go kupić?
TheMadox123 (8 months ago)
co znaczy, że zależy gdzie?
Monika Kojder (9 months ago)
Oo 2019 :) zależy gdzie
Maciej Komajda (9 months ago)
👍🏿👍🏿👍🏿😁⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️👨‍👩‍👦‍👦😎OK MACIEK
piotrek woźniak (9 months ago)
O kurwa wygrał xddd🤣🤣🤣🤣🤣
piotrek woźniak (9 months ago)
Nie no leże ( to nie jest energo oszczędne
Julia Najwekk (9 months ago)
Który wybrać Iphone 8+ czy IPhone X ?🤭 proszę o odpowiedź
Hiszpańska Inkwizycja (9 months ago)
Xiaomi mi 8
Mariusz (10 months ago)
Iphone X czy iphone 8 plus?
Odison (10 months ago)
Ej ile ma cm ten tel?
Ela Karonska (10 months ago)
Adam
CZ4PL4_Officialnie (10 months ago)
Zajebis#@@##@yyyy 💥💥💥💥💥😁😁😁😁👌👌👌
Ola Nie (10 months ago)
Od lat przed każdym zakupem oglądam twoje recenzje :)
damian jarosz (10 months ago)
Witam mam pytanie i prośbę jak włączyłeś. Dioty powiadomień z przodu telefonu pomożesz
Patryk Bogusz (10 months ago)
Ma ktoś sposób na rysujące się ramki w tej wersji kolorystycznej?😊
Jezyk (11 months ago)
jezus xiqomi jest 1000x lepsze zaq cene 40x nizssza maszz 33 x wieecej
Hiszpańska Inkwizycja (9 months ago)
No bo tak jest. Uciekanie od faktów jedynie świadczy o nieziemskiej głupocie.
Gmawko (11 months ago)
Ale iphone X to nie iphone 10
Grand Admiral Thrawn (11 months ago)
to jest iPhone X, czytany jako "dziesięć"
Gmawko (11 months ago)
To jest Iphone X będą kolejne iphony i będzie dopiero wtedy Iphone 10
Grand Admiral Thrawn (11 months ago)
?
krystian wójcik (11 months ago)
Ile cali ma ekran po odjęciu tego wcięcia ?
Alan Winiecki (11 months ago)
Mam pytanie do każdych użytkowników Iphona, czy wasz iphone ma dobrą baterię?
Karolina Nowacka (10 months ago)
Nie, mój IP z kupiony miesiąc temu się strasznie przegrzewa a bateria trzyma pół dnia. Totalne dno i rozczarowanie
Gracz Sracz (11 months ago)
Apple za przeproszeniem dyma swoich klientów bo piszą że aparat jest szafirowy czy jakoś tak a tak naprawdę jest tam tylko szkło
SIMON (11 months ago)
Szybkie ladowanie jest niezdrowe dra akumulatora, albo jak ktos woli, wolnoejsze wadowanie jest dla akumulatora znacznie zdrowsze. Wrzucenie do akumulatora wiecej pradu w krotszym czasie, wplywa negatywnie na jego pojemnosc, w zwiazku z czym nalezy sie radowac z takiego stanu rzeczy, domniemam ze zamierzonego, gdyz szybkie ladowanie nie jest jakas kosmiczna technologia, ktore Apple nie potrafiloby wdrozyc. 😉 BTW Dla tych co chca szybciej mimo wszystko, polecam magiczny kabelek, ktory jest przy okazji trwalszy od tego gowna, ktore od lat wciska nam Apple, zeby byl hajs na m.in. utrzymanie iSpodka.
rut Fernández (1 year ago)
Anita
rut Fernández (1 year ago)
Anita
rut Fernández (1 year ago)
rogaste
potato (1 year ago)
Co im kurna szkodzi dodać ten pierdzielony mini jack???
Natalia Żurawska (1 year ago)
M E G A
Piotr Kolakowski (1 year ago)
W iOS nie zamyka się aplikacji jak w Androidzie... Powinieneś o tym wiedzieć... To szkodzi baterii.
Iwo Sara (1 year ago)
Wie ktoś gdzie znajde albo jak się nazywa to etui?
Bvxg (1 year ago)
Ipchony 😂 😂
Bvxg (1 year ago)
Ludzie to kredyt hipoteczny niedługo będą brać na ipchony bo tak łatwiej dupe wyrwać 5tys za tel kur.... Czemu nie 10 tys lepszy prestiż 😂
Bozena Kurgan (1 year ago)
Kupiłam jestem bardzo zadowolona ....mnie mierzi trochę brak bezprzewodowych słuchawek
Seba Seba (1 year ago)
Leci juz 4 rok jak uzywam samsung s5 neo i jestem zadowolony i to bardzo. I nie czuje potrzeby zakupu nowego tym bardziej teraz jest moda na dlugie niewygodne paletki. Poprostu porazka. Ceny tez sa niepowazne. Nie ma to jak s5 neo jest moc i kasa w kieszeni :D
Mateo Zoltowski (1 year ago)
Tutaj możecie kupić nowego iPhone'a XS :) https://amzn.to/2AikWLD
Janusz (1 year ago)
Za szybko i nie zdązam,masz minusa za to.
Pan Rękawica (1 year ago)
Siema, myślę kupic Iksa lub iks era, ale chyba wybiorę iksa i pytanie, czy bez sylikoniwego pokrowca czuc ten tenelefon w kieszeni, w sensje bez pokrowca... Albo iks es maksa bym kupil, ale z czym do ludzi... 1260euro
White Wolf (1 year ago)
Jak JANUSZE piszą iphone: ajfon
Julka Jestem (1 year ago)
Trochę ci się ręce trzęsą ://
Asus (1 year ago)
Pierwsza to jest iPhone X
The Adamix (1 year ago)
Kto ogląda w 2018????????
Mariusz Osiński (1 year ago)
kiedy apple zrobi 'always on display' ?:)
MC_ Alone (1 year ago)
Jestem bardzo zadowolony z iphone😆😆 Dziś dostałem😃
Agnes Hawkroad (1 year ago)
Daj like jak wolisz ip 8 plus, a jak ip X daj koma 😘
Agnes Hawkroad (1 year ago)
Czyżbys posiadał fnafa? Xd
piotr sokulski (1 year ago)
https://amzn.to/2PekORS Apple iPhone X, wyświetlacz 5,8 ", Sim-Free, 64 GB, 2017, srebrny 778 euro
MKM Z Legnicy (1 year ago)
Równy rok
MICH C (1 year ago)
TROLL!
MICH C (1 year ago)
XIAOMI LEPSZ
andytube12 (1 year ago)
Opłaca się brać na amazonie? https://amzn.to/2QsUIzg
Piorunowiec xdd polskawiechz (1 year ago)
Iphone są do dupy i Kurwa i to są białe albo inne kolory kutasów i są słabe
Natalia Rożnowicz (1 year ago)
bede miala <3
Daniel Nowakowski (1 year ago)
Za 5k mam zajepisty rower. A wez tu kup sobie taki telefon i zgub go albo niech ktos Ci ukradnie.
VezerGaming (9 months ago)
jak bardzo nieodpowiedzialnym trzeba być żeby zgubić telefon
Andrzej żłobiński (1 year ago)
Mimo tego, że to super telefon. Potrafiłeś go nieziemsko obrzydzić.
Hiszpańska Inkwizycja (9 months ago)
Nieziemsko obrzydza go cena, gdzie taki 4 razy tańszy Xiaomi ma lepsze specyfikacje.
Wiktor Pełka (1 year ago)
#xiaomilepsze
Mateusz Relewicz (1 year ago)
Jest to mój pierwszy Iphone, który wpadł mi w ręce przypadkiem i za darmo. Ios 12 jest bardzo prostym i przejrzystym systemem lecz z ograniczonymi, w porównaniu do androida, możliwościami personalizacji. Brak takich funkcji jak dzielenie ekranu czy zmiana dźwięku powiadomień w Messenger to strzał w twarz przy takiej cenie. Jedyne co powstrzymało mnie od sprzedaży tego telefonu to jedna aplikacja. Garage band to niesamowity interface muzyczny, którego ze świecą szukać w świecie androida. Zdecydowanie nie wart 5 tys zł ale i tak miło się używa, mimo kilku braków
Grzesiek Janocha (1 year ago)
Ekran jak w tablecie i przycisk cofania w lewym górnym rogu, zajebiscie to zjebali
Krystek Kaliszek (1 year ago)
Będzie iphone 8